Waar beperkingen geen barrieres zijn

Over Toerisme voor Iedereen

U kunt het zich vast wel voorstellen: u heeft een beperking en u gaat een trip maken naar een leuke accommodatie bij u in de buurt. Daar vindt u hoge opstapjes waar u niet met uw rolstoel op kunt rijden, of een wc zonder steunhulp voor uw evenwichtsproblemen. Op deze manier kunt u niet genieten van uw uitstapje en gaat u met een slecht gevoel weer terug naar huis.

Ouderen en mensen met een beperking hebben vaak moeite met het zoeken naar een juiste bestemming voor een dagje weg, een overnachting of misschien wel een vakantie die aansluit op hun beperkingen. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat deze mensen gebruik maken van internet om een geschikte accommodatie te vinden. Dit doen ze omdat ze dan zelf kunnen beoordelen wat geschikt is voor een zorgeloze trip.

Toerisme voor Iedereen

Om deze redenen is Toerisme voor Iedereen opgericht. Toerisme voor Iedereen biedt online een scala aan accommodaties, van dierentuinen tot vakantieparken, die er bewust voor kiezen om aan uw wensen en beperkingen te voldoen. U kunt gemakkelijk een accommodatie vinden, dicht bij uw woonplaats of juist in een plaats waar u altijd al een keer naartoe wilde.

Door actief in te spelen op uw behoeftes, ontwikkelen de accommodaties kwaliteiten die voorzien in uw wensen. Zij ontwikkelen daardoor onderscheidend vermogen. Aan de hand hiervan zal een accommodatie een beoordeling toegekend krijgen. Hoe hoger de beoordeling, hoe aantrekkelijker de accommodatie zal zijn t.o.v. andere accommodaties. Dit maakt het vinden van een geschikte accommodatie voor u een stuk gemakkelijker.

Toerisme voor iedereen biedt betrouwbare informatie over de mogelijkheden die er zijn voor uw zorgeloze vakantie, weekendje weg of dagje erop uit. Wij laten niemand buiten staan!